HARTSLAG EN ZUURSTOF

Gewijzigd op Di, 28 Nov, 2023 om 11:08 PM

Hartslag (bpm)

Veeg omhoog naar het Hart-menu en druk op het scherm om het horloge je hartslag te laten registreren. De hartslaggegevens worden weergegeven in het tabblad "Home" van de app.

Bloeddruk (mmHg)

Veeg omhoog en druk op het scherm om het horloge uw bloeddruk te laten schatten of druk op de knop Start meting in het bloeddrukmenu op het tabblad Home in de app. Het cijfer aan de linkerkant komt overeen met de systolische druk, waarvan de gemiddelde waarde ongeveer 135 mmHg is. Het cijfer aan de rechterkant komt overeen met de diastolische druk, waarvan de gemiddelde waarde ongeveer 85 mmHg is.

Zuurstofniveau (SpO2)

Veeg omhoog naar het SpO2-menu en druk op het scherm om het horloge je zuurstofverzadigingssnelheid te laten inschatten of druk op de knop "Start meting" van het bloedzuurstofmenu in het tabblad "Home" in de app. Een waarde van 98% betekent dat elke rode bloedcel in je bloed bestaat uit 98% zuurstofrijk hemoglobine en 2% niet-zuurstofrijk hemoglobine. Normale waarden liggen tussen 95 en 100%.