UW ABYX FIT OZONE KOPPELEN

Gewijzigd op Di, 28 Nov, 2023 om 10:57 PM

Laad je horloge op voordat je het koppelt en zorg ervoor dat je de ABYX FIT CONNECT-applicatie hebt gedownload. Je kunt het horloge alleen koppelen met de app en NIET via de bluetooth-instellingen op je telefoon.

1.Zorg ervoor dat bluetooth op je telefoon is ingeschakeld.

2. Open de ABYX FIT CONNECT-applicatie en ga naar het tabblad “Horloge”.

3. Selecteer 'Een horloge koppelen'.

4. Selecteer je horloge in de lijst en bevestig.

Je horloge is nu gekoppeld aan je telefoon en alle gegevens worden gesynchroniseerd.

Als je problemen ondervindt bij het herkennen van je horloge in de lijst, ga je naar het menu 'Over' op je horloge (zie kaart rechts). Je kunt het MAC-adres van je horloge controleren om je te helpen je horloge te herkennen.

Als je problemen ondervindt met het koppelen, bezoek dan de Abyx Support-pagina op www.abyx-fit.com of bekijk onze Abyx-ondersteuningsvideo's op Youtube®.