HET KOPPELEN VAN DE ABYX FIT LIME

Gewijzigd op Di, 21 Nov, 2023 om 9:54 PM

Laad je horloge op voordat je deze koppelt en zorg ervoor dat je de ABYX FIT SOFT-applicatie hebt gedownload. Je kunt het horloge alleen koppelen met de app, NIET via de bluetooth-instellingen op je telefoon.

Als je problemen ondervindt bij het identificeren van uw horloge in de lijst, ga je naar het menu "Versie" in de horloge (zie schermkaart aan de rechterkant). Je kunt het MAC-adres van je horloge controleren om je te helpen de horloge te identificeren. Als je problemen ondervindt met het koppelen, bezoek dan de Abyx-ondersteuningspagina op www.abyx-fit.com of bekijk onze Abyx-ondersteuningsvideo's op YouTube®.