BERICHTEN & MELDINGEN

Gewijzigd op Di, 28 Nov, 2023 om 11:02 PM

Introductie

De Abyx Fit Ozone geeft de laatste vijf meldingen weer die op je smartphone zijn ontvangen.

Ga naar het menu Berichten om ze te bekijken en veeg omhoog om de volgende melding weer te geven. Je smartphone moet meldingen en hun inhoud weergeven in de statusbalk, zelfs wanneer deze is vergrendeld, anders verschijnen de meldingen niet op je Abyx Fit Ozone-scherm.

ABYX FIT CONNECT app machtigingen

De app moet actief zijn en de bluetooth-verbinding tussen je smartphone en het horloge mag niet worden onderbroken.

Om de meldingen op het horlogescherm te laten verschijnen, moet de ABYX FIT CONNECT-app geautoriseerd zijn om op de achtergrond te draaien en moeten de meldingen en hun inhoud worden weergegeven in het meldingenpaneel van je smartphone.

Geef de ABYX FIT CONNECT-app toestemming om toegang te krijgen tot onderstaande inhoud vanuit je smartphone-instellingen:

iOS: Toegangsmeldingen, Oproepen, bluetooth, Positie (altijd actief), Camera, Mobiele data.

Android: Camera, Contacten, Oproeplogboek, Locatie, SMS, Opslag, Telefoon, Mobiele gegevens.