Problemen met weergegevens : Waarom zijn de weergegevens op mijn smartwatch niet beschikbaar of onnauwkeurig?

Gewijzigd op Ma, 3 Jun om 11:53 PM

1. Zorg ervoor dat de Abyx Fit app toegang heeft tot je locatie.

2. Selecteer handmatig uw stad in de app onder Overige > Locatie.

3. Als het probleem zich blijft voordoen, controleer dan of de app volgens de systeeminstellingen van je smartphone toegang heeft tot locatiegegevens.