Problemen met koppelen : Mijn smartwatch wordt niet gedetecteerd door mijn smartphone. Wat moet ik doen?

Gewijzigd op Ma, 3 Jun om 11:54 PM

1. Controleer of je smartwatch niet al met een ander apparaat is gekoppeld.

2. Gebruik de mobiele applicatie (Abyx Fit) voor het koppelen, niet de Bluetooth-instellingen van de smartphone.

3. Volg deze stappen op basis van uw scenario:

• Scenario 1: Al verbonden met je smartphone

• Ontkoppel de smartwatch van de Bluetooth-instellingen van je smartphone.

• Start je smartwatch opnieuw op en sluit de Abyx Fit app.

• Open de Abyx Fit app en volg de koppelinstructies.

• Scenario 2: Verbonden met een andere smartphone

• Ontkoppel de smartwatch van de Bluetooth-instellingen van de andere smartphone.

• Start je smartwatch opnieuw op en sluit de Abyx Fit app.

• Open de Abyx Fit app op je nieuwe smartphone en volg de koppelingsinstructies.

• Scenario 3: Gedetecteerd in Bluetooth-instellingen maar niet in de app

• Koppel de smartwatch los van de Bluetooth-instellingen.

• Start je smartwatch opnieuw op en sluit de Abyx Fit app.

• Open de Abyx Fit app en volg de koppelinstructies.