Gegevens synchroniseren in de sportmodus : Waarom worden mijn gegevens in de sportmodus niet gesynchroniseerd met de Abyx Fit app?

Gewijzigd op Ma, 3 Jun om 11:57 PM

• Zorg ervoor dat het horloge is gekoppeld en verbonden via Bluetooth.

• Laat de Abyx Fit app op de achtergrond draaien.

• Zorg ervoor dat de sportsessie langer dan 5 minuten duurt.

• Draag het horloge op de juiste manier zodat de hartslagsensor contact maakt met je huid.

• Synchroniseer gegevens handmatig in de app door in het hoofdmenu naar beneden te vegen.