BEHEER MELDINGEN EN TOESTEMMINGEN

Gewijzigd op Tue, 21 Nov 2023 om 04:39 AM

Zet app-meldingen AAN/UIT

Je kunt zelf kiezen welke notificaties je ontvangt op je Abyx Fit Touch Call. Om dit te beheren, navigeer je naar het tabblad "Mijn Watch" van je app en selecteer je het menu "Meldingen". Je kunt de meldingen ook volledig dempen door de DND-modus (Niet storen) vanaf hetzelfde tabblad te activeren.

Geef meldingen weer op je horloge

Om ervoor te zorgen dat je horloge de inhoud van de melding weergeeft, moet je je meldingsparameter zo instellen dat de inhoud van de meldingen wordt weergegeven op het vergrendelscherm en de statusbalk op jouw smartphone. Als de DND-modus of de energiebesparingsmodus op je telefoon is geactiveerd, worden meldingen niet met het horloge gesynchroniseerd.

Meldingen iOS:

1. Open je telefooninstellingen en ga naar meldingen.

2. Selecteer de app waarvan je de notificaties wilt ontvangen (Facebook, WhatsApp etc.) in de lijst met apps

3. Klik op "Meldingen" in de geselecteerde app-instellingen.

4. Selecteer in het menu "Toon Preview" de optie "Altijd".

5. Schakel "App Achtergrond Refresh" in.

iOS-machtigingen:

1. Selecteer de app ABYX FIT TOUCH in je telefooninstellingen.

2. Selecteer in het gedeelte 'Locatie' de optie 'Tijdens het gebruik van de app'.

3. Zorg ervoor dat de app de volgende machtigingen heeft: Bluetooth, Camera, App Achtergrond Refresh en Mobiele data.

iOS Energiebesparing:

De energiebesparende modus kan de app blokkeren om op de achtergrond te werken. Alsjeblieft

gebruik de energiebesparende modus niet terwijl u het horloge gebruikt.

Android Meldingen

1. Open de telefooninstellingen en ga naar meldingen.

2. Selecteer de app van welke je de meldingen wilt ontvangen (Facebook, WhatsApp etc.) in de lijst met apps (mogelijk moet je klikken op "Alles weergeven").

3. Zorg ervoor dat in het meldingsvoorbeeld "Toon naam en bericht" is geactiveerd.

4. Zorg er ook voor dat de app ABYX FIT TOUCH toegang heeft tot je smartphonemeldingen.

Android Toestemmingen

1. Open het menu "Apps" vanuit je telefooninstellingen.

2. Selecteer “ABYX FIT TOUCH” > Batterij > Batterijgebruik optimaliseren.

3. Zorg ervoor dat het batterijgebruik van de ABYX FIT TOUCH niet is geoptimaliseerd.

4. Ga terug naar de vorige pagina en selecteer "Toestemmingen" en zorg ervoor dat de app is geautoriseerd voor toegang tot oproeplogboeken, camera, contacten, locatie, telefoon, sms, opslag.

5. Selecteer in het menu "Apps" Meldingen> Meldingen> schakel Toon meldingen in en selecteer "Toon inhoud" in het gedeelte "Vergrendelscherm".

Android-energiebesparingsmodus

1. Open het menu "Batterij" vanuit de telefooninstellingen.

2. Schakel het gedeelte "Energiemodus" "Hoge prestaties" in en schakel "Aanpasbare energiebesparing" uit.

Let op: de hierboven beschreven instructies zijn geldig voor Samsung-telefoons met minstens Android 9. De organisatie en naam van de instellingenmenu's kunnen verschillen, afhankelijk van het merk van je smartphone en de geïnstalleerde Android-versie.