STAPPENTELLER EN SLAPEN

Gewijzigd op Di, 28 Nov, 2023 om 11:04 PM

Stappenteller

Het horloge registreert automatisch het aantal stappen dat overdag is gedaan. Het aantal uitgevoerde stappen wordt weergegeven in het "Stappen" -menu van het horloge en ook op het "Home" -tabblad van de app.

Je kunt een dagelijks aantal stappen instellen (te bereiken via de app (tabblad "Profiel"> "Doelen").

Slapen

De slaapfunctie vereist geen actie van jouw kant. Draag het horloge 's nachts zodat het automatisch het aantal slaapuren inschat.

Het horloge schat je tijd van naar bed gaan, de duur van je lichte slaap, de duur van je diepe slaap en de kwaliteit van je slaap dankzij de hartslagsensoren van het horloge en de versnellingsmeter.

Om toegang te krijgen tot je slaapgegevens, open je het tabblad "Home" in de app. Je kunt je slaapgeschiedenis ook bekijken door de datum bovenaan ditzelfde tabblad te selecteren.