SPORTMODUS

Gewijzigd op Di, 28 Nov, 2023 om 11:06 PM

Introductie

De sportmodes worden alleen gestart vanuit het horlogemenu. Hiermee kun je je trainingsduur en verbrande calorieën tijdens het sporten bekijken en opslaan. De verschillende sporten zijn: wandelen, hardlopen, fietsen, klimmen, yoga, basketbal, voetbal, badminton, roeien en zwemmen.

Gegevensweergave en synchronisatie

Tijdens je sportsessie geeft het horlogescherm je stappen, afstand, duur van de training, verbrande calorieën en hartslag weer. Zodra de sportmodus voltooid is, worden het aantal stappen, de afstand en de calorieën weergegeven in de app.

ABYX FIT CONNECT-app:

Daarnaast beschikt de app over een trainingsmodus waarmee je de route van je buitensportsessies kunt opnemen. Tijdens de sportsessie geeft het horloge de duur en afstand van je training weer. Je kunt de sessie beëindigen vanaf je horloge of de app. Deze functie maakt gebruik van de GPS van je smartphone en werkt onafhankelijk van het horloge.

Je hebt toegang tot deze functie via het trainingstabblad van de app. In dit tabblad kun je de sportmodus kiezen.