CAMERA, RESET, OVER

Gewijzigd op Di, 28 Nov, 2023 om 11:10 PM

Camera

Je kunt je horloge als afstandsbediening gebruiken om foto's te maken op je smartphone. Zorg ervoor dat de ABYX FIT CONNECT-app is geopend op je telefoon. Selecteer "Cameramodus" in het tabblad "Horloge". Schud of druk vervolgens op het horloge om een foto te maken. De ABYX FIT CONNECT-app moet geautoriseerd zijn om toegang te krijgen tot de camera via de smartphone-instellingen.

Reset

Je moet het horloge resetten als je problemen ondervindt met het koppelen, ontkoppelen of synchroniseren van gegevens. Het wordt aanbevolen om het horloge te resetten voordat je het koppelt met een nieuwe smartphone. Ga naar het menu "Instellingen" en selecteer "Reset" op je horloge.

Mac adres

In het menu Over wordt het MAC-adres van je horloge weergegeven. Geef deze informatie en je firmwareversie altijd door als je contact opneemt met de Abyx Fit-ondersteuning. Het MAC-adres is de unieke netwerk-ID voor je horloge. Het wordt weergegeven in de lijst met Bluetooth-apparaten die door je smartphone zijn gedetecteerd en kan je helpen je horloge tijdens het koppelen te herkennen.