Retourneren van defecte producten : Hoe retourneer ik een defecte smartwatch?

Gewijzigd op Ma, 3 Jun om 11:52 PM

• Laat het horloge volledig ontladen en laad het op om te zien of het weer aangaat.

• Als het scherm niet oplicht maar de sensoren wel, breng het horloge dan terug naar de winkel voor garantie.

• Als er niets oplicht, breng het horloge dan terug naar de winkel om het met een andere oplader te testen.