LAAD JE ABYX FIT ETNA OP

Gewijzigd op Di, 21 Nov, 2023 om 10:13 PM

Gebruik svp alleen de oplader die bij de Abyx Fit Etna is geleverd om je horloge op te laden. Je kunt elke USB-poort met eigen voeding gebruiken om de oplader op aan te sluiten. Het wordt aanbevolen om het horloge minimaal 30 minuten op te laden voordat je deze met je smartphone verbindt. Wanneer het horloge wordt opgeladen, wordt op het display een groen batterijpictogram weergegeven. Laat je horloge niet onbeheerd opladen.