HOE HET HOME SCHERM / UITERLIJK HORLOGE WIJZIGEN

Gewijzigd op Di, 28 Nov, 2023 om 10:59 PM

Navigeer op het horloge naar het menu "Instellingen" en selecteer "Uiterlijk Horloge". Veeg omhoog om te selecteren en druk vervolgens op het gewenste scherm. Ga in de ABYX FIT CONNECT-applicatie naar  "Uiterlijk Horloge" op het apparaattabblad en selecteer het uiterlijk dat je leuk vindt. Je kunt er meer downloaden door het menu Meer te kiezen in de applicatie. Als je het uiterlijk wilt aanpassen, druk je op Bewerken aan de rechterkant van het Uiterlijk en selecteer je vervolgens de gewenste foto's op je telefoon. Je kunt ook rechtstreeks vanuit de app de kleur kiezen en de positie van de tijd aanpassen.